Onze algemene voorwaarden

BeTeR Adviseurs is een fiscaal adviesbureau met een transparante dienstverlening. We doen wat we beloven en zorgen ervoor dat het klopt. Als je met ons in zee gaat, houd je tijd over voor andere (leuke) dingen. We maken het voor jou mogelijk om je bedrijfsvoering eenvoudig te houden, zodat je volledig op ondernemen kan richten. Natuurlijk wil je graag weten waar je aan toe bent; daarom hebben wij korte en duidelijke voorwaarden.

Dit nieuwsartikel is bedoeld om onze algemene voorwaarden bij onze prospects en klanten met de introductie van onze nieuwe website nog eens onder de aandacht te brengen. De actuele versie is "versie januari 2020"

Versie januari 2020

Lijst met wijzigingen ten opzichte van de vorige versie:

  • Eerste versie, geen wijzigingen

Algemene Voorwaarden BeTeR Adviseurs

De laatste versie van onze algemene voorwaarden is ook altijd te vinden in de voettekst van onze website.

Beter Adviseurs streeft naar correcte en actuele informatie, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment dat zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Daarom kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend en aanvaardt Beter Adviseurs geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of gedateerde informatie.